Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

04:20 | 20/04/2024 | 0 комент.

11 листопада планується проведення чергової сесії Сокальської районної ради

Питання життєдіяльності району, діяльності установ, закладів і підприємств Сокальщини обговорювались під час традиційної вівторкової наради в РДА. Основне питання – початок опалювального сезону, реалізація мікропроектів і ремонтні роботи на дорогах.

Щодо останнього, то за словами міського голови Сокаля Вадима Кондратюка, при сприятливих погодніх умовах є вирогідність, що ще вдасться докласти асфальт на перехресті окружної дороги і Української, а також на вулицях Кошового і Сонячна. За даними мера, усі котельні міста працюють в штатному режимі. Були певні проблемні питання, які вдалось вирішити в робочому порядку. В Сокалі триває конкурс на посади керівників комунальних підприємств «Сокальводоканал» і «Сокальтеплокомуненрго». На першу вакантну посаду претендують 8 осіб, стати директором «Теплокомуненрго» бажають 3 претендентів.

Лікарні району працюють в звичному режимі, скрізь подане тепло. Колектив Сокальської ЦРЛ займається заготівлею продуктів на зиму. Про це повідомила начмед лікарні Марія Кріль. Вона висловила вдячність усім мешканцям населених пунктів Сокальщини, фермерам, котрі із розумінням відносяться до питання допомоги лікарні. Вже заготовлено 22 тони картоплі, морква, буряк, капуста, цукор. Робота надалі проводиться. Крім того, за словами Марії Кріль, усі роботи по мікропроектах, які провадяться за рахунок коштів з обласного, районного і місцевих бюджетів та субвенції держави, мають бути закінчені у відповідні терміни.

За даними керівництва Сокальської районної ради, у четвер, 27 жовтня, відбудеться традиційна нарада-семінар голів і секретарів місцевих рад району. А на 11 листопада заплановане чергове засідання сесії Сокальської райради. За даними голови ради Миколи Паська, в проекті порядку денного вже є близько 20 питань, серед основних – розподіл коштів районного бюджету.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована