Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

20:02 | 25/04/2024 | 0 комент.

770 тис грн виділених з обл субвенції на виконання робіт по мікропроектах - залишаються неосвоєними

10 листопада голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів нараду за участю керівника апарату РДА Віри Білець, керівників структурних підрозділів та відділів і секторів апарату РДА.

Керівники прозвітували про виконану роботу та про основні проблемні питання. Начальник фінансового управління РДА зазначила, що бюджету району виконується. Всі заявки фінансуються. Залишаються неосвоєними 770 тис. грн., виділених з обласної субвенції на виконання робіт по мікропроектах. Управління проводить відповідну роботу з керівниками установ освіти, охорони здоров’я та місцевими радами.

У с.Бутини фірма «Європарк», яка виграла тендер, не проводить робіт по встановленню спортивного майданчика. Головний спеціаліст відділу молоді та спорту повідомила, що довезено обладнання на облаштування дитячих ігрових майданчиків у селах Княже, Смиків та Перв’ятичі.

Проблемним питання є облаштування майданчика зі штучним покриттям у с.Поториця, оскільки погодні умови для цього несприятливі. За підсумками наради керівникам були дані відповідні доручення.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована