Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

12:00 | 20/04/2024 | 0 комент.

Благодійний фонд «Майбутнє України Сокальщина» провів захід для неповносправних дітей

В Сокальській ЗО школі І-ІІІ ступенів №5 пройшов благодійний захід для дітей із особливими потребами, в рамках масштабного проекту «Допоможи дітям з обмеженими можливостями» і який був організований фондом «Майбутнє України Сокальщина».  До речі, саме цей фонд є ініціатором заходу. В його ході, 70 дітей отримали фінансову допомогу в сумі від 1200 до 1600 гривень. Вже традиційно, фінансову допомогу надали представники української діаспори з Канади, Сполучених Штатів Америки та Австралії.

Нагадаємо, що ця благодійна організація, завдяки підтримці спонсорів з-за кордону, дуже часто організовує такі благодійні заходи для дітей та молоді району. Найбільш відомий з них це оцінювання творів старшокласників, які пишуть на тему «Ким я хочу бути і як я цього досягну». Автори найкращих отримують грошову винагороду. Проте цього разу, кошти були спрямовані на допомогу дітям з обмеженими можливостями. 

Даний захід проходив в традиційний святковій атмосфері. Колектив школярів та вчителів, на чолі із директором 5 школи та членом благодійного фонду Валентиною Михайлович гостинно прийняли усіх гостей та підготували дуже яскравий і цікавий концерт. 

​Під час концертної програми, пристуні мали можливість насолодитись запальними українськими танцями, всі взяти участь у флеш-мобі і навчитись сидячи на кріслі, станцювати "Макарену." На завершення усі глядачі отримали подарунки, які власними руками зробили вчителів та діти Сокольської ЗО школи №5. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована