Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

15:40 | 26/04/2024 | 0 комент.

«Червоноградтеплокомуненерго» виділили 900 тис грн на сплату заборгованості за спожитий газ

У вівторок, 8 листопада відбулася позачергова сесія Червоноградської міської ради. На порядку денному одне питання – гроші для КП «Червоноградтеплокомуненерго». Завдяки перерозподілу коштів бюджету міста комунальному підприємству депутати виділи близько 900 тисяч гривень, аби розрахуватися з газовиками.

ПАТ «Львівгаз» вже не раз погрожувало перекрити вентиль блакитного палива Червоноградським тепловикам через велику заборгованість. І щоб переконати, що з ним не жартують, подачу газу третього листопада зменшили майже вдвічі. Через це ТКЕ довелося тимчасово зупинити три менші котельні (РГК №8, 5 та 4, які обслуговують смт Гірник та мікрорайони Червонограда – ВГРЗ і Старе місто. Мешканці близько доби були без тепла. Подачу теплопостачання вдалося відновили лише після втручання голови Львівської ОДА.

Загалом КП «Червоноградтеплокомуненерго» боргує за спожитий природний газ близько 100 мільйонів гривень. Та у КП «Червоноградтеплокомуннеро» за надані послуги теплопостачання також чимало боржників. Сьогодні найбільша заборгованість серед підприємств у ДП «Львіввугілля», яке боргує тепловикам більше 15 млн грн. Збільшуються борги і в населення а це близько 10 млн грн. Держава також не спішить сплатити за попередні роки «Червоноградтеплокомуненерго» різницю тарифів. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована