Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

23:21 | 19/04/2024 | 0 комент.

До бюджету Сокальського району надійшло майже 119 млн 460 тис грн податків та зборів

Голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих взяв участь у нараді голови облдержадміністрації Олега Синютки з головами адміністрацій та міськими головами міст обласного значення.

Під час наради розглядалися наступні питання: по початок опалювального сезону 2016-2017 років; про стан виконання та перегляду бюджетів за результатами 9 місяців; про проведення ремонтних робіт на об’єктах, які фінансуються за рахунок бюджетних коштів та виконання обласних програм; про рейтингову оцінку районів та міст обласного значення та різне.

Станом на перше жовтня до бюджету Сокальського району надійшло майже 119 млн 460 тис грн податків та зборів, що становить близько 120% планових призначень на січень-вересень. Планові призначення дев’яти місяців виконано 34 місцевими радами та районним бюджетом.

Бюджет не виконали: Бутинська, Межирічанська, Угнівська місцеві ради. В районі реалізується 81 мікропроект. Станом на 20 жовтня завершено роботи по 51 об’єкту. На рахунки розпорядників коштів перераховано – 5 млн 85 тисяч грн., з них освоєно в понад 1 млн 43 з половиною тис грн - коштів державного бюджету та 413 тисяч грн – коштів місцевих бюджетів.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована