Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

09:17 | 29/03/2024 | 0 комент.

До уваги мешканців району…

Сектор з питань цивільного захисту Сокальської районної державної адміністрації інформує, що з метою перевірки рівня готовності технічного стану територіальної системи централізованого оповіщення 19 жовтня в період часу з 14:40-ка до 15-ї години проводитимуть навчальне оповіщення населення області.

Будуть увімкнені електросирени. Їх звучання означатиме сигнал цивільного захисту «Увага всім». Почувши його негайно увімкніть гучномовці проводового радіомовлення, налаштуйте ефірні радіоприймачі на хвилю “Львівського радіо” на частоті 103,3 МГц, або на хвилю ТРК «Сокаль» на частоті 101 Мгц.

Окрім того, свої телеприймачі потрібно буде переключити на «Першому каналі» Національної телекомпанії України, або «12-й канал» обласного телебачення та прослухати подальші повідомлення з питань цивільного захисту.

Як зазначив завідувач сектору з питань цивільного захисту населення Василь Штикало у зв’язку з тим, що мета увімкнення технічних засобів оповіщення виключно навчальна, то практичні заходи відпрацьовуватися не будуть. Тому просимо мешканців регіону зберігати спокій. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована