Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

01:16 | 26/04/2024 | 0 комент.

ДП "Львівугілля" очікує кошти від реалізованого вугілля

З початку жовтня копальнями ДП «Львіввугілля» видобуто майже 82 тисячі тон вугілля. Це складає понад 71% виконання до планових показників. Проблеми, які виникають, напряму пов’язані із важкою фінансовою ситуацією на підприємстві. Про це повідомив  в.о. заступника директора з економіки та фінансів, начальник фінансового відділу ДП «Львіввугілля» Микола Мисак.

Не дивлячись на це, виконують зобов’язання прохідники. Так, станом на 24 жовтня виконання плану по розкривних і підготовчих виробках складає 100 цілих 8 десятих відсотка, при плані 1044 пройдено 1052 погонних метра.

З початку місяця на енергетику відвантажено 18 тисяч тон рядового вугілля з аварійних складів та концентрату. За рахунок цього були зменшені обсяги продукції, що зберігаються на аварійних складах. Зараз на них залишається 59 тисяч 600 тон чорного золота.

За попередніми даними, на ДП «Львівугілля» мають надійти кошти від реалізованого вугілля. За словам Миколи Мисака, усі кошти будуть направленні на погашення боргу перед шахтарями за серпень 2016 року. Нагадаємо, борг за останній місяць літа складає 50% місячних виплат.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована