Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

07:16 | 27/04/2024 | 0 комент.

Команда Сокальської МАН - переможець обласного фестивалю

Днями на базі санаторію «Нафтуся - Прикарпаття» селі  Модричі Дрогобицького району проходив обласний фестиваль математики та фізики. Він проводився з метою розвитку творчих здібностей, зацікавлення фізико-математичними науками, формування у старшокласників умінь на високому рівні викласти та обґрунтувати свою точку зору з приводу поставленої задачі, працювати індивідуально та колективно, здійснювати самостійну пошукову роботу.

Сокальщину презентували на фестивалі юні математики Сокальської Малої академії наук учнівської молоді. Команда МАН у складі: Кунанця Святослава, Мусій Юлії, Пономаренко Вікторії  - учнів 10  класу, Бачинського Назарія,  Мачинського Назарія, Барила Богдана -  учнів 11 класу   Сокальської гімназії імені Олега Романіва показала злагоджену гру, відмінні знання  з математики і зайняла І місце.

Ігри математичного туру проводилися в чотири раунди: І раунд – «Колектив»; ІІ раунд – «Сума»; ІІІ раунд – «Один за всіх…»; ІV раунд – «Всі за одного…». Районну команду підготувала до фестивалю вчитель математики Сокальської МАНта Сокальської ЗШ №4 Кровіцька Лариса. Манівці нагороджені дипломом І ступеня, цінними призами, а найбільшим подарунком стала екскурсія в с.Нагуєвичі у музей-садибуІвана Франка.

Директор Сокальської Малої академії наук Світлана Мусій подякувала  за підтримку батькам вищезазначених слухачів МАН, відділу освіти, районному методичному кабінету та Сокальській гімназії імені Олега Романіва за співпрацю у розвитку обдарованих дітей.

 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована