Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

19:10 | 28/03/2024 | 0 комент.

На Львівщині судитимуть злочинну групу квартирних крадіїв

Прокуратурою Львівської області затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні відносно 5 мешканців Червонограда - членів організованої злочинної групи, що на території Львівщини скоїли 6 квартирних крадіжок, одна з яких переросла у пограбування. Про це повідомляє прес-служба прокуратури у Львівській області.

Відслідковуючи помешкання, які потерпілі залишали на певний час, зловмисники проникали в них, зламуючи замки дверей спеціально пристосованими знаряддями, і викрадали гроші, ювелірні вироби та інші цінні речі. Таким чином, учасники групи заволоділи майном потерпілих у сумі більше 200 тис грн. Їх злочинна діяльність була припинена в травні цього року працівниками кримінальної поліції в Червонограді.

У підозрюваних вилучено частину викрадених цінностей, коштів, пристроїв для відкривання замків та 2 автомобілі, якими пересувались злочинці. На це майно накладено арешт. Досудове розслідування у зазначеному кримінальному провадженні проводилось слідчим управлінням ГУ НП у Львівській області. Згідно з чинним законодавством, за скоєння вказаних злочинів передбачено покарання у виді позбавлення волі терміном до 13 років із конфіскацією майна.  

 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована