Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

08:55 | 18/05/2024 | 0 комент.

На Сокальщині вшанують Кобзаря

У Сокальській РДА відбулось засідання оргкомітету з відзначення в районі 201 річниці Тараса Шевченка. Як було зазначено в ході заходу, на Сокальщині відбудеться низка заходів на вшанування великого Кобзаря.

В центральній бібліотечній системі буде організована книжково-ілюстративна виставка «Історична візія України і Тарас Шевченко»,  в районній бібліотеці для дорослих пройде поетична година «Шевченко в творчості поетів-земляків» та урок державності «Прозріте, люди, день настав». 

У Сокальській районній дитячій бібліотеці буде організований літературний квест «У кожнім серці небайдужім безсмертне слово Кобзаря» і літературно-музична композиція «Шевченко – це ми, а ми це – Україна».

По бібліотеках міст і сіл району відбудуться тематичні вечори, вечори поезії, книжкові виставки. Творчі програми та вечори до річниці з дня народження великого українського поета пройдуть в народних домах Сокальщини.

У Сокалі, 9 березня, о 14 годині в Народному домі Сокаля розпочнеться концерт, за участю творчих аматорських і професійних колективів району, вокалістів та декламаторів. Відтак, по закінченні організованою колоною в супроводі духового оркестру народного дому усі охочі пройдуть вулицею Шептицького до пам’ятника Тарасові Шевченку. Відбудеться покладання квітів і вшанування пам’яті великого Кобзаря читаннями його віршів та спільним виконанням безсмертного «Реве та стогне Дніпр широкий…».

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована