Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

20:16 | 28/03/2024 | 0 комент.

Підозрюваних у вчиненні злочинів на території Сокальського району взято під варту

За результатами ефективного здійснення процесуального керівництва прокурорами Сокальського відділу Червоноградської місцевої прокуратури, трьом місцевим жителям віком від 19 до 41 року повідомлено про підозру у вчиненні серії кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.185, ч.3 ст.15 – ч.1 ст.162, ч.2 ст.289 КК України.

Мова йде провчинення впродовж квітня-червня цього року на території Сокальського району крадіжок, поєднаних з проникненням в приміщення, замах на незаконне проникнення у чуже володіння та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Слідчими Сокальського відділення поліції зібрано достатньо доказів щодо вчинення ними на теренах Сокальщини 14 кримінальних правопорушень вказаної категорії. Обвинувальні акти у кримінальних провадженнях за даними фактами прокуратурою скеровано до суду.

Про це радіо «Сокаль» розповів заступник керівника Червоноградської місцевої прокуратури Ярослав Гарасимчук.

За його словами усім підозрюваним було обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою. До слова: санкція ч. 3 ст. 185 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 6 років, а в частині 2 статті 289 КК України – до 8 років позбавлення волі. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована