Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

08:30 | 18/04/2024 | 0 комент.

Питання функціонування управлінь і відділів РДА, установ, закладів та підприємств Сокальського району обговорили під час наради в РДА

Питання функціонування управлінь і відділів РДА, установ, закладів та підприємств Сокальського району обговорили на нараді, що відбулась в районній державній адміністрації. Проводив її голова РДА Олег Пелих.

За даними озвученими міським головою Сокаля Вадимом Кондратюком, комунальні підприємства функціонують в штатному режимі. На підприємствах  «Сокальводоканал» і «Сокальтеплокомуненерго» працюють нові керівники – Ігор Лащук та Олег Юзефик відповідно. Наразі погодні умови не дозволяють докласти асфальт на перехресті окружної та Української, зазначив міський голова.

Медики Сокальщини доповідають про виконання робіт по мікропроектах на рівні понад 73%. Як зазначив головний лікар Сокальської ЦРЛ Роман Швед, надійшла інформація по новій постанові Кабінету міністрів України від 26 жовтня за № 755, відповідно до якої виділено кошти на роботи по 7 медичних об`єктах. Наразі керівництво районної лікарні терміново готує документацію, адже використати ці кошти потрібно до кінця року.

Питання служби в Збройних силах України на Сокальщині стає проблемним. Населення неохоче підписують контракти. Більшість трудоздатного населення, зокрема чоловіки, виїжджає на роботу за кордон. Колись це була Росія, тепер – Польща. Про це в ході наради повідомив військовий комісар Сокальського районного війскомату Микола Лисак. Крім того, проблемою для потенційних контрактників є відсутність військових частин в районі. Проте, кампанія набору чоловіків та жінок на контрактну службу триває. Якщо ви маєте намір поєднати своє життя із службою в армії, звертайтесь в Сокальський районний війскомат або телефонуйте за номером 7-30-18.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована