Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

01:31 | 26/04/2024 | 0 комент.

Платники Сокальщини поповнили місцеві бюджети на 143 мільйона гривень

Протягом січня – вересня сокальські платники перерахували до Зведеного бюджету Сокальського району 219 млн 700 тисяч грн податків та зборів, це на 8% більше запланованого. Приріст надходжень у порівнянні з аналогічним періодом минулого року склав більше 35 з половиною млн гривень. Про це радіо «Сокаль» повідомила начальник Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Наталія Жолудєва.

За словами керівника відділення, протягом зазначеного періоду платники Сокальського відділення спрямували до Державного бюджету майже 76 млн грн податків і зборів. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 2,5 млн гривень. У вересні цього року надходження до Держбюджету склали близько 9 млн, що на 11,8% більше прогнозних показників.

Водночас, що стосується місцевих бюджетів, то за 9 місяців платники перерахували 143 млн 700 тисяч грн податків і зборів, це на 18 млн більше, ніж було заплановано. У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження до місцевих бюджетів зросли на понад 33 млн гривень. Зокрема, надходження до місцевих бюджетів у вересні склали близько 16 млн грн.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована