Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

10:53 | 25/04/2024 | 0 комент.

Школяр із Сокальщини отримає стипендію Президента України

Дев’ятнадцятьом школярам зі Львова та області призначено стипендії Президента України за перемогу у Всеукраїнських учнівських олімпіадах та Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт. Про це йдеться в наказі Міністерства освіти і науки України.

Відтак, стипендії отримуватимуть тринадцять учнів зі Львова, троє з Дрогобича та по одному з Буського, Мостиського та Сокальського районів. Зокрема стипендії Президента України призначено за перемогу в конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт – учню Поторицької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Сокальського району Козирі Роману Мирославовичу (секція охорони довкілля та раціонального природокористування.

Зазначимо, що олімпіади та конкурси відбувались у 2015/2016 навчальному році. Дехто з цих стипендіатів зараз є першокурсниками вищих навчальних закладів.Загалом президентську стипендію отримуватимуть 270 учнів в Україні, з них 150 – за перемогу або призове місце у Всеукраїнських олімпіадах та 120 – за перемогу або призове місце у конкурсі-захисті науково-дослідних робіт.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована