Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

06:28 | 18/05/2024 | 0 комент.

Сокальський «Сокіл» "в суху" виграв у львівського «Політехніка»

Минулими вихідними розпочався черговий тур розіграшу Чемпіонату Львівщини з волейболу серед чоловіків. Сокальський «Сокіл» у Львові зустрівся з місцевим «Політехніком».

В ході впевненої боротьби наші волейболісти перемогли суперника, якого їм не вдавалося подолати протягом двох останніх років. «Соколи» виграли усі три партії, отже рахунок матчу 3:0. Про це радіо «Сокаль» повідомив тренера Волейбольного клубу «Сокіл» Роман Новацький. За його словами, цього річ Сокальщина буде святкувати 90-річчя волейболу на наших теренах, мабуть цей ювілей і дав натхнення сокальським волейболістам у принциповій грі проти «Політехніка». Як зазначив Роман Новацький, виїзд команди на змагання в цей скрутний час є справою важкою, допомогу в цьому надають спонсори і меценати. Тренер ВК «Сокіл» виловив вдячність за підтримку у виїзді депутатам Сокальської районної ради Миколі Паську і Роману Монастирському.

В неділю, 8 березня,  в рамках Чемпіонату Львівщини до нашої дружини в Сокаль приїдуть волейболісти львівського «Баркому-2». Це команда, яка бере участь в Чемпіонаті професійної вищої ліги України. Гра в спортзалі ДЮСШ «Соколяни» розпочнеться о 13 годині. Запрошуються усі шанувальники спорту! 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована