Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

16:47 | 26/04/2024 | 0 комент.

Триває Всеукраїнська акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету» під час якої всі охочі зможуть визначити рівень цукру

Триває Всеукраїнська акція «Дні профілактики та раннього виявлення цукрового діабету» під час якої всі охочі зможуть визначити рівень цукру у крові. Акція приурочена до Всесвітнього дня діабету, який відзначається в усьому світі 14 листопада та спрямована на здійснення профілактичних, психосоціальних, санітарно-освітніх заходів щодо захворюваності населення на цю недугу.

За даними лікаря-ендокринолога СЦРЛ Любові Приступи цьогоріч на Сокальщині було обстежено 1 тисяча 600 громадян. Виявлено вперше 382 осіб із підвищеним вмістом цукру в крові. На обліку перебуває 3 тисячі 126 хворих і 19 дітей. З них 288 отримують лікування інсуліном. На таблетованих препаратах – 2 тисячі 388 громадян.

В рамках проведення профілактичної акції в Сокаль 11, 14 та 15 листопада, за сприяння народного депутат Олега Мусія, в Сокальській міській раді та в поліклініці можна буде безкоштовно виміряти рівень цукру у крові. А в понеділок, 14 листопада в поліклініці СЦРЛ. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована