Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

04:44 | 20/04/2024 | 0 комент.

У Бендюзькому лісі виявили старі боєприпаси

Щорічно жителі стикаються з небезпечними предметами – боєприпасами. На Львівщині люди натрапляють на снаряди і міни, які несуть в собі велику небезпеку. Знайти боєприпаси можна практично скрізь: у лісі, полі, на власному городі та на вулицях міст. 

18 жовтня об 11:12 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що  під час збирання грибів у лісі, поблизу с. Бендюга Сокальського району, на відстані 150 м від автомобільної дороги, виявлено 14 предметів, ззовні схожих  на  вибухонебезпечні. На місце події негайно було направлено місцевих рятувальників. В результаті огляду місця знахідки було встановлено, що дані предмети ззовні схожі на 120 мм артилерійські снаряди часів ІІ Світової війни. Про виявлення вибухонебезпечних предметів повідомлено служби району  відповідно до алгоритму дій. Місце знахідки огороджено та знаходиться під охороною поліції. За фактом виявлення боєприпасів подано заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на їх вилучення та знищення.

У зв’язку з цим, Служба порятунку «101» області закликає громадян бути вкрай обережними у разі виявлення подібних предметів. Знайшовши боєприпас, ні в якому разі не торкайтеся його та не підпускайте до нього людей. Про знахідку терміново повідомте безпосередньо Службу порятунку «101» або місцеві органи влади.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована