Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

12:32 | 19/04/2024 | 0 комент.

У Ковелі проходив Міжнародний фестиваль футболу серед дітей

У Ковелі проходив міжнародний фестиваль футболу серед дітей 2007 року народження. В змаганнях брали участь 16 команд – це юні футболісти з Білорусі, Одеської, Харківської, Закарпатської, Волинської та Львівської областей – які були поділені на чотири підгрупи. 

В даному фестивалі Львівщину представляли команда з міста Новояворівська та вихованці ДЮСШ «Буг» - Арсенал – Сокаль. Команда в складі Артура Чураби, Максима Антонюка, Маркіяна Чабана, Артура Гаврилюка, Артура Андрущака, Назарія Буя, Захарія Славича, Максима Коваленка – зі Сокаля, а також Матвія Гільчака з Тартакова, Павла Царя з Комарева та Івана Саноцького з села Ванів в своїй підгрупі посіли перше місце, перемігши команди з Бреста та Ізмаїла, а гра з командою Одеської області закінчилась в нічию.

У півфінальних іграх на наших футболістів чекали більш досвідчені команди це «Металіст» з Харкова та «Волинь» з Луцька, яким вони поступилися. За підсумками цього фестивалю команда ДЮСШ «Буг» посіла четверте місце, яке є непоганим результатом для наших копунів.

Приз кращого гравця в команді ДЮСШ «Буг» отримав воротар Артур Чураба.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована