Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

14:48 | 20/04/2024 | 0 комент.

Аналіз ресурсного потенціалу та бюджету громад, як інструмент для планування місцевого розвитку розглянули під час засідання круглого столу

У Сокалі відбулося засіданні круглого столу на тему «Аналіз ресурсного потенціалу та бюджету громад, як інструмент для планування місцевого розвитку». Захід відбувся у районній раді в рамках проекту «Об’єднуймося свідомо: підвищення ефективності процесу об’єднання громад у Львівській області».

У засіданні круглого столу брали участь голова районної ради Микола Пасько, його заступник Василь Бойко, голови місцевих рад, які увійдуть до складу Белзької об’єднаної територіальної громади, депутати районної ради та інші.

Про формування об’єднаних територіальних громад на Сокальщині доповідав голова райради. Завідувач відділу розвитку територіальних громад і транскордонного співробітництва державна установа інституту регіонального дослідження імені Долішнього НАН України Віктор Борщевський виступив з питання «Об’єднання громад як чинник розвитку сільської місцевості».

Координатор проекту Іванна Качмарик-Ярема розповіла про планування місцевого розвитку громади, як інструмент подальших дій та презентувала План розвитку потенційної Белзької територіальної громади до 2020 року.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована