Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

17:00 | 26/04/2024 | 0 комент.

З держбюджету виділено 15 млн грн для здійснення заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у Сокальському районі

20 жовтня голова Сокальської райдержадміністрації Олег Пелих провів нараду за участю керівника апарату Віри Білець, керівників структурних підрозділів та відділів і секторів апарату. Керівники прозвітували про виконану роботу та наголосили про основні проблемні питання.

Відтак, присутнім керівникам структурних підрозділів було доручено протягом двох тижнів подати пропозиції щодо стратегії розвитку галузей на 2017 рік.

Начальник фінансового управління РДА зазначила, що бюджет району виконується у повному обсязі до плану 10 місяців, управління проводить роботу з питання формування бюджету району на наступний рік.

Також, Постановою КМУ з державного бюджету було виділено 15 млн гривень для здійснення заходів щодо запобігання виникненню надзвичайних ситуацій у Сокальському районі.

В ході наради начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної, оборонної, юридичної роботи та запобігання і виявлення корупції поінформував, що 2 мешканців району підписали контракт на військову службу у ЗСУ. План з поставки призовників на обласний збірний пункт виконано на 100%. 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована