Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

10:22 | 18/04/2024 | 0 комент.

В області стартували навчання з підготовки проектів за кошти Держфонду регіонального розвитку

Департамент економічної політики Львівської облдержадміністрації розпочинає серію семінарів для районів, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад щодо підготовки проектів для фінансування за кошти Державного фонду регіонального розвитку (ДФРР). Перші навчання відбулися для представників Пустомитівського, Яворівського, Кам’янка-Бузького, Городоцького районів та Львова.

«Ми ставимо за мету покращити якість підготовки проектів регіонального розвитку. А також прагнемо якомога ширше ознайомити потенційних заявників зі змінами у нормативно-правовій базі та вимог до структури проекту та супровідної документації», - пояснює директор департаменту економічної політики Роман Филипів.

Що стосується Сокальського району та міста Червоноград то такий семінар проходитиме у п’ятницю, 11 листопада у Львівській ОДА в кабінеті 412. Початок об 11 годині.

Як повідомляє джерело того ж дня також запрошені Турківський, Старосамбірський, Самбірський та Перемишлянський райони. А загалом такі семінари проходитимуть до 18 листопада в період часу буде охоплено 20 районів області та 8 міст.

За додатковою інформацією можна звертатись за номером телефону: (032) 299-92-84, або на ел.скриньку: analyz.loda@gmail.com.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована