Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

09:26 | 18/05/2024 | 0 комент.

В РДА відбулась нарада з питань життєдіяльності Сокальського району

Питання життєдіяльності району обговорювались сьогодні на традиційній нараді в Сокальській РДА. Як зазначив у вступному слові голова РДА Олег Кожушко, в районі є кілька проблем, що потребують негайного розгляду та вирішення.

У Червонограді з учорашнього дня перекривається дорога на Львів. Автобуси зараз здійснюють проїзд через село Волсвин. Проблема полягає в проїзді транспорту оперативних служб регіону.

На тлі проблем в гірничій галузі, в ДП «Львіввугілля» наказом профільного міністерства призначено нового т.в.о. гендиректора Ігоря Пиляя. Щодо цього призначення є неоднозначна реакція шахтарів краю, які у Києві вчора вимагали в міністра Демчишина відмінити наказ про призначення. В Сокалі поблизу адмінбудівлі ДП була помічена група молодих людей спортивної статури, є попередня інформація, що саме у вівторок 3 березня планують представляти нового керівника, відповідно ці молодики допомагатимуть йому потрапити в кабінет. За нашими даними під стіни ДП прибув автобус із шахтарями, які навпаки будуть цьому заважати. На місці також присутні працівники Сокальського райвідділу міліції.

В ході наради далі розглядались питання щодо горіння торфів на полях в районі Белза, початку робіт по ремонту доріг Сокальщини, проблем із цінами на продукти харчування в районі, пов’язаних із різким їх ростом, крім того були озвучені проблемні питання щодо початку весняно-польових робіт, проведеннями тендерів на закупівлю продуктів і харчування в освітніх закладах району тощо.

Доповідачі – керівники та представники підрозділів РДА, підприємств і установ Сокальського району розповіли про поточну роботу, торкнулись проблем, з якими стикаються в ході її виконання.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована