Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

03:40 | 29/03/2024 | 0 комент.

В Сокалі відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції місцевих та обласних виробників

19 листопада в Сокалі відбудеться ярмарок сільськогосподарської продукції місцевих та обласних виробників. Цей захід відбудеться в рамках мандрівних ярмарок «Добрі традиції Галичини», що проводяться по усіх районних центрах Львівщини за сприяння департаменту агропромислового розвитку ОДА.

В Сокалі пройшло засідання оргкомітету, на якому погоджені дії оперативних служб, профільного відділу АПК Сокальської РДА, узгоджено місце проведення, попередньо обговорена культурна програма заходу. Отже, ярмарок відбудеться на пл.Січових Стрільців.

Реєстрація учасників розпочнеться з 9 години, відтак вже з 11 години сокальчани і гості міста зможуть придбати продукцію сільгоспвиробників району та Львівщини. Завершить роботу ярмарок о 16 годині.

Достаменно відомо, що проїзд через центральну площу Сокаля буде перекритий. Отже, автомобілістам слід буде обрати інший шлях доїзду. За даними співорганізаторів, а це Сокальська РДА і їх відділ агропромислового розвитку, участь в заході візьмуть 13 місцевих виробників та понад 20 – з області та України.

На продаж будуть запропоновані молочна та м’ясна продукції, хлібо-булочні вироби та тістечка, здоба, крупи, мед, олія, борошно, фрукти і овочі, гриби та овочева продукції. Нагадаємо, мандрівний ярмарок «Добрі традиції Галичини» відбудеться в Сокалі на площі Січових Стрільців, початок роботи заходу об 11 годині.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована