Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

23:44 | 25/04/2024 | 0 комент.

В Сокалі відбулась патріотично-спортивна гра «Я – для Батьківщини»

23 жовтня в місті Сокалі відбулась патріотично-спортивна гра, приурочена до річниці утворення ЗУНР, що пройшла під девізом « Я – для Батьківщини». Організаторами виступили Сокальський Регіональний учнівський парламент. Мета гри - вшанування героїв та популяризації історії українських січових стрільців, ЗУНР, Української Повстанської Армії серед молоді та збір коштів на будівництво скейт-парку. 

Цей квест мав історично-розвиваючий характер . Під час нього учні відвідали видатні місця рідного міста. Таким чином було привернуто увагу молоді до культури та історії Сокаля. Кожна команда отримала по 12 завдань , що стосувалися історії України, ЗУНР, УСС, УПА на 12-ти різних точких міста.

Учасниками квесту стали 6 команд: з Забузької школи, Сокальських шкіл №2,3 та 4 і гімназії. В результаті напруженої боротьби визначилися переможці: ІІІ місце – команда "Покемони" Забузької ЗШ ІІ місце – команда "Сокальські батяри" Сокальської ЗШ І-ІІІ ст.. №2, І місце – команда "Обережно, кип'яток!" Сокальскої СШ №3. усі переможці були нагороджені грамотами та призами від спонсорів. В результаті квесту було отримано кошти в розмірі 420 гривень, що будуть передані для облаштування скейт-парку в м. Сокалі.

Сокальський Регіональний учнівський парламент висловлює вдячність всім спонсорам за підтримку молодіжних ініціатив. Приватним підприємствам: «Максбуд», «Провізор», «Володар», «Мирослава», «АВС», «Фігаро», «Корона» та «Амелі». 

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована