Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

07:38 | 24/04/2024 | 0 комент.

В Сокалі вперше завітають брати Капранові із новою книгою

Презентація нового історичного  роману братів Капранових «Забудь-річка» відбудеться 29 жовтня у Сокалі районному Народному Домі. Представлятимуть своє творіння самі брати Капранови, котрі завітають в наше місто вперше.

Новий роман розповідає про «трьох молодих людей, котрі в силу долі потрапляють на війну під одним іменем – Степан Шагута. Комсомолець воює у дивізії «Галичина», син офіцера УНР – у Червоній армії, а польський жовнір – в УПА. За багато років по тому випадково зустрічаються двоє їхніх нащадків і між ними спалахує кохання. Герої ведуть родинне історичне розслідування трьох доль, які переплуталися і стали фактично однією потрійною долею – долею українця на Другій світовій війні. Назва роману походить від старого язичницького символу – Забудь-річки, що розділяє світ живих та світ мертвих». Саме така Забудь-річка протікає між поколіннями в кожній українській родині. 

Під час презентації можна буде поспілкуватися з письменниками, придбати роман «Забудь-річка» та інші книги Братів Капранових, а також взяти автограф. Організатор туру - мистецьке об’єднання «СтендаЛь» за сприяння «Товариства «Надбужанщина»». Вхід вільний. Початок заходу в суботу, 29 жовтня, о 14:00.

Крім того, презентації нового роману Братів Капранових «Забудь-річка» пройдуть в Червонограді у Центральній міській бібліотеці, початок о 16:00. А також в Соснівці у бібліотеці в Народному Домі. Тут презентація розпочнеться о  18 годині.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована