Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

04:23 | 24/04/2024 | 0 комент.

З початку року до Сокальської ОДПІ надійшло 9 запитів

За 9 місяців цього року до Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області надійшло 9 запитів на публічну інформацію. Заявниками запитів виступили дві юридичні особи, 5 – фізичних та двоє об’єднаних громадян. Надійшли вони, в електронному запиті, почтою та нарочно.

За змістом, запити стосувались інформації щодо ставок плати за землю на 2016 рік відповідно до прийнятих рішень органами місцевого самоврядування району, а також надходження до місцевого бюджету акцизного податку та інших податків і зборів, надання відомостей про отримані доходи третіми особами.

Згідно з вимогами статті 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» відповіді на 6 запитів надано з дотриманням терміну, а по трьох надано відмову. Про нас повідомила начальник Сокальського відділення Червоноградської ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області Наталія Жолудєва.

Водночас, вона зазначила, що скарг на дії працівників Сокальського відділення стосовно порушень законодавства щодо організації доступу до публічної інформації не надходило.

Прокоментувати

Ваша Email адреса не буде опубликована