Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

« 1 2 ... 310 311 312 313 314 »

Шахтарі вирішили приступити до роботи

10/03/2015 | 0 ком. 

Трудові колективи шахт ДП «Львівугілля» вирішили приступити до роботи у другу-третю зміну. Сьогодні зранку, на Вічевій площі знову зібралися гірники усіх вугільних підприємств.

Технічний директор-перший заступник генерального директора ДП «Львіввугілля» Олег Акімов зі сцени оголосив: поступили кошти і сьогодні заборгованість за грудень буде погашено. За кілька годин гроші вже надійдуть на особові рахунки шахтарів. У зв’язку з тим, що вимоги гірників викон ... Читати далі »

______________________________________________________________

УВАГА! Шахраї...

06/03/2015 | 0 ком. 

Шахраї, прикриваючись "Приватбанком" «чистять» картки мешканців Сокальського району. За словами правоохоронців фіксуються випадки, коли людям телефонують невідомі та представляються службою безпеки фінустанови. Людей просять назвати 16 цифр їхньої банківської карти, ніби то для перевірки, чи дійсно вона перебуває у власника. Дехто з потерпілих навіть називає пін-код шахраям.

Так, за інформацією Сокальськог ... Читати далі »

______________________________________________________________

Шахтарі сьогодні почали отримувати заборговані за грудень кошти

06/03/2015 | 1 ком. 

Шахтарям пообіцяли повністю покрити заборгованість за грудень до 11 березня. Про це Львівському порталу розповів народний депутат Ігор Васюник.

«Разом з народними депутатами з Львівщини вони зустрічалися з міністром енергетики Володимиром Демчишиним щодо невиплати заборгованості шахтарям. На зустрічі також був присутній перший заступник голови адміністрації президента Віталій Ковальчук. Гарантували, що до 11 бер ... Читати далі »

______________________________________________________________

Спритники почали ухилятись від мобілізації, оформляючи на себе догляд за інвалідами та перестарілими особами

06/03/2015 | 0 ком. 

Про догляд за інвалідами та перестарілими особами, які проживають на території Сокальського району під час наради голів та секретарів місцевих рад доповів начальник управління соціального захисту населення Володимир Огінський.

Він зупинився на постанові Кабінету Міністрів України, якою передбачена компенсація по догляду за похилою людиною, яким виповнилося 80 років і старші, а також мова йде і про інвалідів І групи. Зокрема, як наголосив керівник управління за останні три місяці, ... Читати далі »

______________________________________________________________

В Сокалі відбулось засідання колегії РДА

06/03/2015 | 0 ком. 

У п’ятницю, 6 березня відбулося засідання колегії Сокальської РДА. На порядку денному було 9 питань.

В ході засідання заслухані керівники відділу освіти, управління соціального захисту населення, в.о. начальника відділу з питань культури, охорони культурної спадщини, туризму та релігій, начальники управління агропромислового розвитку і  відділу молоді та спорту. Крім того доповідали головний лікар Сокальської ЦРЛ, начальник фінуправління райдержадміністрації, голо ... Читати далі »

______________________________________________________________