Меню
Twitter RSS Facebook
beta-версія

Регіональні новини

« 1 2 ... 309 310 311 312 313 314 »

В Сокальському районі новий прокурор

11/03/2015 | 0 ком. 

У вівторок, 10 березня в Сокалі пройшло представлення нового виконуючого обов’язки прокурора Сокальського району Богдана Черкеса, якого було призначено наказом прокурора Львівської  області від 10 березня 2015 року.

Перший заступник прокурора Львівщини Анатолій Корж приїхав представити новопризначеного керівника колективу та представникам влади міста та району. Зокрема були присутні голови Сокальської РДА та районної ради Олег Кожушко та Ігор Дацюк, міський голова Сокаля Бо ... Читати далі »

______________________________________________________________

В Сокалі вшанували Кобзаря

10/03/2015 | 0 ком. 

Кожного року, Сокальщина, як і вся Україна, зустрічає весну вшануванням великого генія українського народу Тараса Григоровича Шевченка. Цього року ми відзначаємо 201 річницю від його дня народження і традиційного у цей день ми знову і знову відкриває для себе Великого Кобзаря, згадуємо його безсмертні  твори. 9 березня в Сокальському Народному Домі пройшла урочиста академія за участю творчих аматорських і професійних колективів району, вокалістів та декламаторів. Також, до слова запросил ... Читати далі »

______________________________________________________________

Громада на слуханнях висловилась проти будівництва сміттєспалювального заводу в Сокалі

10/03/2015 | 0 ком. 

Як ми вже повідомляли, в Сокалі пройшли громадські слухання з питань обговорення можливості виділення земельної ділянки для побудови сміттєпереробного заводу на території міста.

В заході взяли участь представники інвесторів, влади міста та району, депутати міської та районної рад, а також громадські активісти.

Після гострих дискусій та розмов, під час яких мешканців висловили свою категоричну позицію – ні сміттеєпереробному заводу в Сокалі, були проголосовані узагальнені ... Читати далі »

______________________________________________________________

Депутати Сокальської міської ради затвердили програму допомоги пораненим учасникам АТО

10/03/2015 | 0 ком. 

У п’ятницю, 6 березня в Сокалі пройшла сесія Сокальської міської ради. На порядку денному було 18 питань із різним. Зокрема, депутати заслухали заступника міського голови Сокаля Олега Олійника про виконання плану соціально-економічного розвитку міста на 2014 рік та затвердили новий план на цей рік.

Начальник управління соціального захисту населення Володимир Огінський доповів про програму одноразової допомоги пораненим, травмованим учасникам АТО. В її рамках було вже виділено од ... Читати далі »

______________________________________________________________

Шахтарі Прибужжя зустрілись із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою

10/03/2015 | 0 ком. 

Незважаючи на святкові вихідні шахтарські колективи виходили на вічеву площу Червонограда для узгодження подальших дій, а в неділю 8 березня вони зустрілись із головою Львівської ОДА Олегом Синюткою. На зустрічі, окрім гірників, були присутні голова Сокальської РДА Олег Кожушко, міський голова Червонограда Ігор Чудійович та технічний директор ДП «Львівугілля» Олег Акімов.

Очільник області, Олег Синютка запенив, ... Читати далі »

______________________________________________________________